OVER

ONS

Wijn is al vele jaren mijn passie en dat zal altijd zo blijven. Als hobbywijnproever ben ik in 2008 begonnen met de verkoop van wijnen. Om een zo goed mogelijke begeleiding te kunnen geven, startte ik met de sommeliercursus en beëindigde deze in 2012. Maison Simple staat voor kwalitatieve wijnen aan een eerlijke prijs. Ik ben steeds op zoek naar de lekkerste wijnen voor ieders budget.


 
Van wijn wordt vaak gezegd dat het complex en moeilijk is. Laat het ons eenvoudig houden en genieten van het glas wijn dat u smaakt. Als gediplomeerd sommelier kan ik u raad geven bij de keuze voor de meest geschikte wijn, zowel om te genieten op het terras of als begeleider van uw maaltijden.
 
 
Maison Simple heeft er voor gekozen om geen openingsuren te voorzien. Een wijnkeuze is vaak doordacht en mag gerust wat tijd in beslag nemen. Daarom kan u best even contact met mij opnemen zodat ik je persoonlijk kan adviseren.
 
 
Wenst u in groep wijn te proeven? Deze privédegustaties worden ook verzorgd.
Inschrijven voor onze halfjaarlijkse wijndegustaties kan ook. Twee keer per jaar kan u met vrienden en kennissen verschillende wijnen, met bijpassende hapjes, proeven in een gezellige sfeer.
Hebt u iets te vieren? Kom dan gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
Jos Vaes
Zaakvoerder en gediplomeerd wereldsommelier

 


 

Wine bottles on shelves

OPENINGSUREN

Graag willen wij u vragen om telefonisch  een afspraak te maken.

Bedankt alvast en hopelijk tot snel!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2023 by Swirl. Proudly created with Wix.com

Open site navigation